ایده‌های برتررویداد استارتاپی تولید محصولات فراسودمند خاص لبنی معرفی شدند

۱۲ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۳ کد : ۷۸۵۰۲ اخبار
تعداد بازدید:۸۵۶
ایده‌های برتررویداد استارتاپی تولید محصولات فراسودمند خاص لبنی معرفی شدند

در اختتامیه رویداد استارتاپی تولید محصولات فراسودمند خاص لبنی در مرکز آموزش علمی کاربردی شیرپاستوریزه ارمغان  ، چهار ایده برتر معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس، این رویداد با حضور 10 تیم از دانشگاه های شیراز، علم پزشکی شیراز،دولتی و آزاد فسا و آزاد سروستان، مرکزآموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام و مرکزآموزش علمی کاربردی ارمغان برگزار شد.

در مراسم اختتامیه این رویداد مهندس سید محمد اسماعیل راهنما مدیر عامل کارخانه مانی ماس با بیان اینکه صنعت لبنیات به عنوان یکی از مهم ترین بخش های صنایع غذایی، نقش حیاتی در تأمین سلامت و تغذیه جامعه دارد، گفت: در دنیای امروز تنها شرکت هایی موفق هستند که نوآوری را سرلوحه کار خود قرار بدهند.

وی افزود: ما در کارخانه مانی ماس به این باور رسیده ایم که توسعه محصولات جدید باتوجه به نیازهای روز و استانداردهای جهانی می تواند سهم بزرگی در ارتقاء سطح سلامت جامعه و توسعه پایدار صنعت غذایی داشته باشد، به همین منظور با برگزاری رویداد شتاب با هدف شناسایی ایده های خلاقانه و حمایت از طرح های نو و تشویق به تحقیق و توسعه شاهد ایرانی موفق و به روز خواهیم بود.

 در ادامه ضمن تشکر از شهرداری ، آموزش و پرورش و دانشگاه ها ی سطح شهرستان فسا و ادارات مرتبط این شهرستان به عنوان حامیان این رویداد اضافه کرد: از بین ایده های ارسالی به دبیرخانه رویداد، 4 ایده به عنوان ایده برتر انتخاب می شوند.

 گفتنی است پس از ارزیابی های انجام شده ایده های زیر به عنوان ایده برتر معرفی شدند :

-ایده علی علی اکبری و علی سویلیان با موضوع پنیر پیتزا یخچالی از مرکزآموزش علمی کاربردی ارمغان

- ایده محمدباقر زارعی با موضوع پنیر طلایی برپایه کورکومین از مرکز آموزش علمی کاربردی شام شام

-  ایده فاطمه ثابت سروستانی با موضوع تولید پنیر گیاهی (شبه پنیر شهری) با استفاده از پروتئین های گیاهی از دانشگاه شیراز

- ایده ابوالفضل تقریر با موضوع تولید نوشیدنی پروتئینی پست بیوتیک فراسودمند برپایه آب پنیر برای ورزشکاران از دانشگاه شیراز


( ۱ )

نظر شما :