رویداد استارت آپی "بهبود فرآیندهای تولید ، بسته بندی و توزیع مواد پروتئینی با رویکرد حفظ خواص تغذیه ای" با معرفی برترین ها در مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروئینی شام شام به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس، رویداد استارت آپی بهبود فرآیندهای تولید ، بسته بندی و توزیع مواد پروتئینی با رویکرد حفظ خواص تغذیه ای با هدف حمایت از ایده های نوآورانه صنعت غذایی جهت ورود به فرآیند شتابدهی و سرمایه گذاری شتابدهنده برای تجاری سازی با حضور دکتر شاهرخ جم رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس ، دکتر احمد رجبی رئیس اداره حمایت از فعالیت های پژوهشی و فناوری واحد استانی و مهندس جعفر اوجی رئیس هیأت مدیره مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام و نمایندگان صنایع غذایی استان و ایده پردازان در مرکزآموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام برگزار شد.
گفتنی است 12 ایده به دبیرخانه این رویداد ارسال که پس از بررسی 8 ایده برای ارائه و داوری نهایی انتخاب و با رأی داوران، ایده علی دهقان پور با موضوع «استفاده از گرده گل به منظور بهبود خواص تغذیه ای در محصولات پروتئینی» و ایده محمدباقر زارعی با موضوع «پنیر طلایی» به عنوان ایده برتر و ایده حمیدرضا خسروانیان با موضوع «بسته بندی عملگرا گوشت و فرآورده های گوشتی» و ایده سحر بهروزی با موضوع «نوشیدنی سین بیوتیک کامبوچا و اینولی» به عنوان ایده دوم و ایده گروه زهرا اجاقی و فاطمه نادری با موضوع «استفاده از شیرین کننده طبیعی (استویا) در فرآورده های غذایی» و ایده گروه سعید حاجی وند و آزاده منصوری با موضوع «سس سپکا» به عنوان ایده سوم انتخاب و معرفی شدند.
درپایان رویداد از نفرات ایده پرداز تقدیر و قدردانی شد.
نظر شما :