پایان رویداد استارتاپی ارزش آفرینی فرآوری انجیربا معرفی ایده های برتر
رویداد استارتاپی ارزش آفرینی فرآوری انجیر با معرفی 2 ایده برتر در مرکز آموزش علمی کاربردی نی ریز به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس، رویداد استارتاپی ارزش آفرینی فرآوری انجیر با محوریت اشتغال و کار آفرینی در حوزه کشاورزی و محصول انجیر با حضور فرماندار شهرستان نی ریز، مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان ، معاون علمی ، رئیس اداره حمایت از فعالیت های پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس، جمعی از کار آفرینان، مدرسان ، پژوهشگران، کارکنان و دانشجویان در مرکز آموزش علمی کاربردی نی ریز برگزار شد.
در ابتدای مراسم اختتامیه این رویداد علمی، مهندس یعقوب خسروانی فرماندار شهرستان نی ریز، به اهمیت محصول انجیر از منظر آیات و روایات پرداخت. وی ضمن برشمردن ظرفیت های مناسب شهرستان های نی ریز و استهبان در تولید و پرورش انجیر، دانشجویان این مرکز آموزشی را به تحقیق در فرآورده های جانبی این میوه بهشتی فراخواند.
در ادامه دکتر داریوش چوبینه معاون علمی واحد استانی فارس به جایگاه این محصول ارزشمند از منظر قرآن در سوره تین پرداخت و ضمن توضیح مزیت ها و رسالت های دانشگاه جامع علمی کاربردی در توجه به رویداد های شتاب در سطح استان، به معایب خام فروشی محصولات کشاورزی و مزایای فرآوری محصولات کشاورزی نظیر سود آوری بیشتر، کاهش وابستگی به واردات محصولات فرآوری کشاورزی ، گرفتار نشدن در دام محصولات تراریخته اشاره و از فرمانداری شهرستان نی ریز و شرکت های خصوصی حاضر در این برنامه درخواست کرد که حمایت لازم در سطح این شهرستان جهت پیشبرد فرآیند ایده به محصول و تجاری سازی آن را در اولویت های کشاورزی شهرستان قرار دهند.
سپس دکتر احمد رجبی رئیس اداره حمایت از فعالیت های پژوهشی و فناوری واحد استانی فارس نیز در بخشی از سخنان خود، استان فارس را قطب تولید انجیر در کشور دانست و گفت: دغدغه ها و آسیب هایی که باعث عدم بهره وری حداکثری از فرصت های شغلی مرتبط با این محصول می شود را باید شناسایی و نسبت به رفع آن اقدام کرد. وی در ادامه، نظریه تولید محصولات جدید از فرآوری انجیر را یکی از مهم ترین راه های بهره وری بیشتر از این محصول عنوان کرد و در خاتمه افزود: علاوه بر موضوع اشتغال زایی، ارائه مناسب این محصول با بسته بندی و طراحی مناسب یکی دیگر از مواردی است که جهت معرفی در بازارهای داخلی و بین المللی باید آن را ضروری دانست.
درپایان این رویداد، تعداد ۷ نفر از از شرکت کنندگان-که طرح آن ها به مرحله نهایی این رویداد علمی و پژوهشی راه یافته بود- به بیان طرح و ایده خود پرداختند و داوران بعد از ارزیابی دو طرح " اپلیکیشن انجیر" و " تولید اسکراب و ماسک صورت از ضایعات دانه انجیر" را انتخاب و به ایده پردازان این طرح ها تندیس و جوایز نقدی اهداء شد.
گفتنی است در کنار این رویداد، نمایشگاه محصولات متنوع فرآوری شده انجیر نیز برگزار و مورد استقبال عموم قرار گرفت.

نظر شما :