معرفی نفرات برتر رویداد استارت‌آپی فرآورده های غذایی فراسودمند در مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام

۱۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۸ کد : ۷۲۳۳۴ اخبار
تعداد بازدید:۹۹۹
معرفی نفرات برتر رویداد استارت‌آپی فرآورده های غذایی فراسودمند در مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام

نفرات برتر رویداد استارت آپی فرآورده های غذایی فراسودمند در مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس، رویداد استارت آپی فرآورده های غذایی فراسودمند با هدف حمایت از ایده های نوآورانه صنعت غذایی جهت ورود به فرآیند شتابدهی و سرمایه گذاری شتابدهنده برای تجاری سازی با حضور دکتر احمد رجبی رئیس اداره حمایت از فعالیت های پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس، مهندس علی اوجی مدیر عامل و مهندس جعفر اوجی رئیس هیأت مدیره مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام و ایده پردازان در مرکزآموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام برگزار شد.

 براساس این گزارش، در این رویداد پس از فرخوان با توجه به اینکه یکی از مهم ترین دغدغه های حوزه ی صنایع غذایی، تولید غذاهای فراسودمند است که به عنوان راهکاری در حفظ سلامت تغذیه‌ای شناخته شده است و حمایت از طرح هایی که در این راستا ارائه می شوند، حمایت از تغذیه ی سالم و سلامت غذایی جامعه خواهد بود. 8 ایده برای ارائه در رویداد و داوری نهایی انتخاب شدند.

گفتنی است صاحبان ایده در این رویداد به بیان ایده‌های خود پرداختند و با پاسخ به سؤالات داوران و حاضران در جلسه از ایده خود دفاع کردند که پس از ارزیابی‌های انجام شده، ایده گروه زهرا اجاقی و فاطمه نادری با موضوع «پیراشکی سوخاری غنی شده با فیبر» ایده حمید رضا رهنما با موضوع «استفاده از سوپرفود در صنعت فست فود» ، ایده امیر زارعی با موضوع «نوشیدنی butter milk» و ایده علی دهقان پور با موضوع«نگهدارنده طبیعی propolis» به عنوان ایده برتر انتخاب و معرفی شدند.


( ۱ )

نظر شما :