رویداد نوآوری در فرآیند تولید و توزیع محصولات پروتئینی با معرفی‌ برترین تیم‌ها خاتمه یافت

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۸ کد : ۶۷۳۱۰ اخبار
تعداد بازدید:۸۷۹
رویداد نوآوری در فرآیند تولید و توزیع محصولات پروتئینی  با معرفی‌ برترین تیم‌ها خاتمه یافت

رویداد " نوآوری در فرآیند تولید و توزیع محصولات پروتئینی" با معرفی 3 تیم برتردر مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام به کار خود خاتمه داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس،  این رویداد با هدف جذب ایده های جدید در زمینه نوآوری در فرآیند تولید و توزیع محصولات پروتئینی با حضور دکتر محمد حسین شفیعی سرپرست واحد استانی فارس ، دکتر احمد رجبی رئیس اداره حمایت از فعالیت های پژوهش و فناوری واحد استانی فارس و مهندس علی اوجی مدیر عامل مجتمع صنعتی پروتئیی شام شام و ایده پردازان در مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام برگزار شد.

رئیس اداره حمایت از فعالیت های پژوهشی و فناوری واحد استانی فارس در این مراسم هدف از برگزاری این رویداد را ایجاد زمینه و فرهنگ، ایده پردازی توسط دانشجویان و کمک جهت کاربرد علوم نظری و همچنین ایجاد و توسعه فرهنگ کار آفرینی و ایجاد کسب و کار توسط متقاضیان عنوان کرد.

دکتر احمد رجبی در ادامه اضافه کرد: صاحبان ایده های برتر به عنوان هسته های ایده پردازی می توانند در مرکز نوآوری محصولات غذایی شام شام استقرار و ایده های خود را به محصول تبدیل کنند.

گفتنی است پس از بررسی ایده های ارسال شده به دبیرخانه این رویداد،8 ایده به مرحله داوری راه یافتند. که از این تعداد 3 ایده زیر به عنوان ایده های برتر انتخاب و معرفی شدند:

1-ایدهCorn Potato  توسط گروه زهرا اجاقی و فاطمه نادری

2-  ایده مکمل پروتئینی طعم دار توسط گروه زهرا جهاد و فهیمه شیردل و محمدمهدی کاوه

3-  ایده بسته بندی و بازاریابی خلاق توسط معصومه خمیرگیران


( ۲ )

نظر شما :