رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام ؛

تعامل بین مراکز آموزش علمی کاربردی و صنعت یک ضرورت است

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۰ کد : ۶۱۰۶۸ اخبار
تعداد بازدید:۸۱۶
تعامل بین مراکز آموزش علمی کاربردی و صنعت یک ضرورت است

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس ، دوره کوتاه مدت "فرآوری و قطعه بندی گوشت قرمز و مرغ" در مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام در حال برگزاری است.

بنابراین گزارش، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام در باید از محل برگزاری دوره با اشاره به این نکته که این دوره به منظور ارتقاء سطح دانش کارکنان مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام و دانش آموختگان از تاریخ  21 اسفند ماه 1400 در مرکز آموزش علمی کاربردی شام شام آغاز شده است، بر اهمیت ارتباط مستقیم صنعت و دانشگاه تاکید داشت.

حمید اثنی عشری افزود:  تعامل بین دانشگاه و صنعت باید دو طرفه باشد هرچه زمان می‌گذرد احساس دانشگاه به صنعت و همین طور صنعت به دانشگاه نمودارتر می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به تحقق شعار سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین گفت: تعامل بین مراکز آموزش علمی کاربردی و صنعت می‌تواند از طریق تأمین سرمایه از طرف صنعت و تولید علم از طرف مراکز آموزشی به ارتقای پژوهش‌ها و اختراعات و فناوری منجر شود.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام در ادامه افزود: در نظر داریم با تکیه بر امکانات مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام، دوره های مهارتی کوتاه مدت را به منظور افزایش توانمندی کارکنان و مهارت افزایی دانشجویان و دانش آموختگان توسعه بخشیم.

در ادامه سخنان خود اضافه کرد مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام در نظر دارد تا پایان سال بیش از 20 دوره آموزشی کوتاه مدت و تک پودمان مهارتی را اجرا کند.

 گفتنی است دوره کوتاه مدت "فرآوری و قطعه بندی گوشت قرمز و مرغ" تا تاریخ 14 مرداد ماه 1401 ادامه خواهد داشت و علاقه مندان به شرکت در دوره های کوتاه مدت می توانند از طریق شماره 36310283 با واحد آموزش کوتاه مدت مرکزآموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام در ارتباط باشند و پس از دریافت اطلاعات هر دوره، در سامانه ساتب ثبت نام و در دوره شرکت کنند.

کلیدواژه‌ها: صنعت دانشگاه گوشت دوره کوتاه مدت


نظر شما :