معرفی ایده های برتر رویداد شتاب نوآوری در فرآورده های گوشتی و صنایع وابسته

رویداد شتاب نوآوری در فرآورده های گوشتی و صنایع وابسته توسط مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام برگزار شد

۲۵ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۲ کد : ۵۹۶۲۷ اخبار
تعداد بازدید:۶۷۸
رویداد شتاب نوآوری در فرآورده های گوشتی و صنایع وابسته توسط مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس، رویداد شتاب نوآوری در فرآورده‌های گوشتی و صنایع وابسته با حضور تیم های نوآور از استان های مختلف در مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام برگزار شد.

در این رویداد بعد از سخنرانی مسئولان حاضر در مراسم، 15 تیم شرکت کننده در این رویداد با ارائه طرح های خود در پنج محور نگهدارنده های ارگانیک، افزودنی های ارگانیک، فرآورده های گوشتی سبز، رنگ خوراکی و امولسیون کننده ها و بسته بندی، بازار یابی و فروش به رقابت پرداختند و در نهایت از سه ایده برتر حمایت و تجلیل شد.

بنابراین گزارش، صاحبان ایده های برگزیده در این رویداد در مرکز نوآوری مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام به منظور استفاده از امکانات مجتمع و تبدیل ایده خود به تجاری سازی  مستقر خواهند شد.

گفتنی است طرح های حائز رتبه اول تا سوم به انتخاب هیأت داوران به شرح زیر می باشد:

 نفرات اول :مریم براتی و میلاد پذیرش صاحب  ایده"  نگهدارنده های ارگانیک"  

نفردوم : فاطمه جهانمیری صاحب ایده " سوسیس طعم دار رنگی"  

 نفرسوم : آرمان نصیر زاده صاحب ایده " روغن آروماتیک"

کلیدواژه‌ها: نوآوری فرآورده های گوشتی رویداد شتاب دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس نگهدارنده های ارگانیک


نظر شما :