دوره کوتاه مدت تک پودمان مهارتی «آزمون های کنترل میکروبی گوشت و فرآورده های گوشتی» توسط مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام برگزار می شود

۰۵ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۶ کد : ۵۸۶۳۸ اخبار
تعداد بازدید:۴۴۳
دوره کوتاه مدت تک پودمان مهارتی «آزمون های کنترل میکروبی گوشت و فرآورده های گوشتی»  توسط مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام برگزار می شود

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس ، دوره کوتاه مدت تک پودمان مهارتی «آزمون های کنترل میکروبی گوشت و فرآورده های گوشتی» از 11 دی ماه در مرکزآموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام برگزار می شود.

 بنابراین گزارش، ثبت نام دوره تک پودمان مهارتی «آزمون های کنترل میکروبی گوشت و فرآورده های گوشتی» از ابتدای دی ماه آغاز شده است و متقاضیان می توانند تا دهم دی ماه با مراجعه به سامانه ساتب به نشانی sateb.uast.ac.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

گفتنی است شرط ثبت نام در دوره داشتن مدرک کارشناسی است و برای شرکت کنند گان در دوره گواهی نامه معتبر مورد تأیید وزارت علوم تحقیقات و فناوری از سوی دانشگاه جامع علمی کاربردی صادر خواهد شد.

متقضیان شرکت در این دوره می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 36310283-071 تماس بگیرند.

کلیدواژه‌ها: دوره کوتاه مدت کنترل میکروبی گوشت و فرآورده های گوشتی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس


( ۱ )

نظر شما :