رویداد شتاب جایگزین های گوشت قرمز در تولید فرآورد های پروتئینی توسط مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام برگزار می شود

۲۷ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۲ کد : ۵۳۸۸۷ اخبار
تعداد بازدید:۱۰۲۰
رویداد شتاب جایگزین های گوشت قرمز در تولید فرآورد های پروتئینی  توسط مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس، دکتر احمد رجبی؛ رئیس اداره حمایت از فعالیتهای پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس از برگزاری اولین رویداد شتاب جایگزین های گوشت قرمز در تولید فرآورده ای پروتئینی توسط مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام خبر داد.

وی عنوان کرد علاقمندان به شرکت در این رویداد شتابی تا 25 بهمن ماه 99 مهلت داشتند که با مراجعه به سامانه ثبت ایده به آدرس :artup.farsuast.ir  نسبت به ثبت ایده خود در محورهای تغذیه مفید، محصولات سنتی و نوین ، محصولات پروبیوتیک، تولید محصولات اقتصادی ، حمایت از ایده ها و طرح های منتخب ، حضور سرمایه گذاران برتر غذا، اقدام نمایند.

دکتر رجبی در ادامه افزود که این رویداد در روز چهارشنبه 29 بهمن ماه از طریق سامانه eservice.farsuast.ir از ساعت 8:30 الی 12:30 به صورت مجازی برگزار خواهد شد.


( ۱ )

نظر شما :