پیام تبریک رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس به مناسبت هفته بسیج

دکتر حبیب دانش منش ؛ رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس با صدور پیامی آغاز هفته بسیج را گرامی داشت.
۰۱ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۸ کد : ۵۲۳۶۴ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس متن این پیام به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

مقام معظم رهبری : بسیج به معنى حضور و آمادگى در همان نقطه‌اى است که اسلام و قرآن و امام زمان ارواحنا له الفداء و این انقلاب مقدّس به آن نیازمند است.

بسیج یک منظومه فکری است که درهمه عرصه های سیاسی،نظامی،اقتصادی ،علمی وفرهنگی ، نیل به اهداف بلند قله های رفیع عزت و افتخار را هموار می سازد. با تفکر بسیجی، جامعه از بن بست رها شده و به سمت تعالی رشد می نماید و هرچه این تفکر بسیجی بیشتر جلوه گر شود، مشارکت مردم در عرصه های مختلف نمایانتر می شود.

"بسیجی" فرد عاشق سر از پا نشناخته‌ای است که لحظه لحظه زندگی خویش را وقف اسلام و قرآن و ولایت می کند و شناخت بسیجی در وضعیت کنونی و آینده از ضروریات بزرگی است که در سرنوشت کشور، ترویج اسلام ناب و تداوم راه مقدس انقلاب و امام راحل سلام‌الله علیه ،نقش تعیین کننده دارد. اینجانب ضمن گرامی داشت پنجم آذر سالروز فرمان تاریخی رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل ارتش بیست میلیونی که زمینه ساز تشکیل سازمانی مردمی و پر افتخار به نام بسیج را فراهم کرد، فرا رسیدن این هفته را به همه بسیجیان به خصوص مدرسان، دانشجویان و کارکنان بسیجی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس تبریک گفته و از خداوند متعال توفیق روز افزون این عزیزان را در خدمت به مردم شریف میهن اسلامی و پاسداری از ارزش ها و آرمانهای بلند حضرت امام(ره) ، مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) و انقلاب خواستارم.

( ۱ )