اهدای خون توسط کارکنان مرکز آموزش علمی کاربردی آباده

کارکنان مرکز آموزش علمی کاربردی آباده با اهدای خون خود به نیازمندان یاری رساندند.
۲۶ آبان ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۸ کد : ۵۲۳۱۴ اخبار
اهدای خون توسط کارکنان مرکز آموزش علمی کاربردی آباده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس، با توجه به شیوع بیماری کووید 19و نیاز شدید سازمان انتقال خون به گروه‌های مختلف خونی، سرپرست و  کارکنان مرکز آموزش علمی کاربردی وابسته آباده در محل پایگاه انتقال خون گیری شهرستان آباده حاضر شده و خون خود را اهداء کردند.

امیر حسین آستانه خدام حسینی؛ سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی آباده در خصوص این عمل خداپسندانه گفت : اهدای خون علاوه بر اثری که در سلامت خود انسان دارد می تواند نجات بخش جان افراد بیمار و نیازمند به خون نیز باشد.

وی اظهارداشت: همان‌طور که گفته شده «اهدای خون، اهدای زندگیست» و باید قدر این نعمت خدادادی را دانسته و در راه کمک به نیازمندانِ این ماده حیاتی از آن استفاده کرد چرا که در این کار رضای خداوند و نجات جان انسان‌ها قرار دارد.

( ۱ )