ادامه درخشش دانشجویان ورزشکار پسر فارس در المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی

۱۹ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۴ کد : ۴۵۵۷۸ اخبار

در ادامه مسابقات پنجمین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به میزبانی شهرکرد، دانشجویان ورزشکار پسر واحد استانی فارس موفق به کسب چند مدال رنگارنگ شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان فارس، در ادامه مسابقات  پنجمین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به میزبانی شهرکرد، عبدالرسول شعائری دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی پاسارگاد اعزامی از دانشگاه علمی کاربردی واحد استانی فارس توانست در وزن 130 کیلوگرم کشتی فرنگی به مدال خوش رنگ طلا دست یابد.
همچنین حسین جاویدی دانشجوی  مرکز آموزش علمی کاربردی پاسارگاد  در وزن 55 کیلوگرم کشتی فرهنگی توانست خوش رنگ ترین مدال را برای خود و واحد استانی فارس به دست آورد.

#علمی_ شو_ کاربردی_ شو

# المپیاد _ بر_ بام_ ایران