سمینار تخصصی "گوشت سفید استخوان گیری شده " در مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع پروتئینی شام شام برگزار شد

۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۲ کد : ۴۲۹۵۱ اخبار
تعداد بازدید:۱۰۱۲
سمینار تخصصی "گوشت سفید استخوان گیری شده " در مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع پروتئینی شام شام برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان فارس، نظر به مأموریت مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع پروتئینی شام شام در رشته صنایع غذایی گرایش گوشت و فرآورده های گوشتی تفاهم نامه همکاری بین این مرکز آموزشی و سازمان نظام دامپزشکی استان فارس منعقد شد و در این تفاهم نامه مقرر گردید، کلیه دوره های دامپزشکی استان فارس در مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع پروتئینی شام شام برگزار گردد.

بنابراین گزارش ، پیرو این تفاهم نامه اولین سمینار تخصصی صنعت غذا با عنوان " گوشت سفید استخوان گیری شده " ( خمیر مرغ ) با حضور دکتر شکرفروش ، دامپزشکان،مسئولان فنی شرکت های صنایع غذایی استان، معاون استاندار و رئیس اداره دامپزشکی استان فارس روز پنج شنبه 9 اسفند ماه سالجاری در این مرکز آموزشی برگزار شد.


( ۱ )

نظر شما :