جلسه هماهنگی روند اجرایی استارت آپ در مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع پروتئینی شام شام برگزار شد
|
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان فارس ، جلسه هماهنگی روند اجرایی استارت آپ صنایع غذایی با حضور راضیه سلیمانی؛ کارشناس مسئول پژوهش و فناوری واحد استانی و تیم اجرایی استارت آپ روز سه شنبه 16 بهمن ماه در محل مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع پروتئینی شام شام شام برگزار شد. بنابراین گزارش در این جلسه بر روی موضوعات مختلف از جمله : نظارت بر رعایت زمانبندی کارگروه ها، روش های جذب ایده، راهکارهای حفظ امنیت ایده ها، حضور تیم های مشاوره و نحوه حضور سرمایه گذاران بحث و تبادل نظر صورت گرفت. گفتنی است نظر به اهمیت موضوع جذب ایده و نظام مند ساختن فرایند جذب ایده ها مقرر شد تیم مشاوره استارت آپ صنایع غذایی فعالیت خود را دو هفته پیش از زمانبندی تعیین شده به منظور پاسخگویی به سوالات صاحبان ایده از ۲۸ بهمن ماه سالجاری در محل دانشگاه علمی کاربردی استان فارس آغاز نماید. |

نظر شما :